Usluge

"PERFECTUS STUDIO" obrt za masažu pruža Vam vrhunski tretman u svrhu očuvanja vašeg zdravlja. Potpuno individualizirani pristup prema pacijentu u terminima po želji.

           SPORTSKA I KLASIČNA MASAŽA

Fiziološko djelovanje im je gotovo isto, ali se sportska masaža zbog svoje energičnosti koristi za jake i hipertrofične mišiće. Tehnike su zamišljene tako da se masažom zagrijavaju i omekšavaju tkiva te poravnavaju mišićna vlakna čime se ubrzava izbacivanje mliječne kiseline iz mišića.

           SANIRANJE SPORTSKIH OZLJEDA

To je skup mjera kojima se nastoji povratiti zdravlje sportaša. Kod povreda koje se događaju u toku sportskih aktivnosti od izuzetne je važnosti točna i rana dijagnostika te pravilan program liječenja i oporavka kako bi se sportaš u što kraćem roku vratio u trenažni proces.

           MANIPULACIJA, DRENAŽA

Pospješuje i aktivira otjecanje tekućina iz vezivnog tkiva te se takvim smanjenjem ili odstranjivanjem edema stanje vezivnog tkiva uspješno normalizira.

           REHABILITACIJA (vježba)

Predstavlja sveobuhvatnu terapiju s ciljem uključivanja sportaša u daljnji trenažni i natjecateljski proces.

           GAME READY

Postupak hlađenja ozlijeđenog mjesta kako bi se smanjila bol i usporio protok krvi u dubljim tkivima gdje mogu biti prisutna krvarenja, a kompresija pomaže kod kontrole tekućine i ograničavanja boli na ozlijeđenom mjestu. "Game Ready" dual action oblozi anatomski su dizajnirani pomoću NASA svemirske tehnologije i projektirani tako da mogu istodobno učiniti povremenu kompresiju i terapiju hlađenjem i to sve u jednom sustavu.

           KINESIOTAPING

Koristimo u liječenju ozljeda mišića i zglobova, hematoma i različitih bolnih stanja. Ova metoda se može primijeniti kod akutnih i kroničnih povreda.

           SAVJETI O NADOMJESNOJ PREHRANI

Dodaci prehrani su bitan čimbenik zdravlja sportaša. Kod svih iznimnih tjelesnih opterećenja veća je potrošnja pa je stoga i veća potreba za određenim hranjivim i vitalnim tvarima.